Ezgi Palancı Yılmaz

Genel Müdür Yardımcısı

Açı Okullarında 2010 yılından bu yana çeşitli pozisyonlarda görev yapmakta olan Ezgi Palancı Yılmaz, Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuş ve okul öncesi yaklaşımları ile ilgili farklı sertifika ve eğitim programlarını tamamlamıştır. Açı Okul Öncesi bünyesinde; 4-5 yaş gruplarında sınıf öğretmenliği, takım liderliğinin yanı sıra 2013 -2015 yılları arasında müdür yardımcılığı ve sonrasında Açı İlkokulu ve Açı Okul Öncesi Okul Müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir.

2019-2023 yılları arasında da sırasıyla, Açı Okul Öncesi Bahçeköy Okul Müdürlüğü ve tüm Açı Okul Önceleri Program Geliştirme ve Öğretmen Eğitimi Yöneticiliği pozisyonu sürdürmüş olan Ezgi Palancı Yılmaz, Açı Okul Öncesi 21. YY. programının amaç ve hedeflerine uygun geliştirilmesi ve uygulanması; tüm okul öncesi öğretmen eğitimi programının yapılandırılması ve uygulanması sürecinde yer almıştır. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı itibariyle Açı Okullarında genel müdür yardımcısı pozisyonu ile görev yapmaya başlamıştır.