Gökben Baykal

Akademik Koordinatör

Boğaziçi Üniversitesi, Kimya Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Eğitim Programları ve Öğretim alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Harvard Graduate School of Education’da; Öğrenmeyi Görünür Kılma ve Eğitimde Medya ve Teknoloji sertifika programlarını tamamlamıştır. Bunların yanı sıra birçok mesleki gelişim programına katılmıştır.

1999-2003 yılları arasında farklı kurumlarda Kimya Öğretmenliği, 2003-2009 yılları arasında Yüzyıl Işıl Okulları’nda Kimya ve Fen Bilimleri Öğretmenliği yapmıştır. 2009 yılından itibaren Açı Okulları’nda görev yapmaktadır. Bu süreçte Fen Bilimleri Öğretmenliği, Fen Bölüm Koordinatörlüğü, Akademik Koordinatör Yardımcılığı görevlerini yapmıştır. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı itibariyle Açı Okulları’nda Akademik Koordinatör olarak görev yapmaya başlamıştır.