İnsan Kaynakları

Açı Okullarında İnsan Kaynakları Politikası

Açı Okulları İnsan Kaynakları, Açı ailesinde yer alan ve zaman içerisinde Açı ailesine katılacak olan akademik ve idari kadronun dürüst, sabırlı, üretken, çeşitliliğe ve bireysel farklılıklara saygılı, araştıran, sorgulayan, yenilikçi ve yaratıcı bir yapı içerisinde kendini geliştirebilen, işbirlikçi bireyler olmalarını ve Açı vizyon ve misyonunu içselleştirmelerini bekler.

Açı Okullarında İşe Alım Süreci

Her sene belirlenen kadro ihtiyacı doğrultusunda gazete ve WEB sitelerine ilan çıkılarak başvurular WEB sitesi üzerinden değerlendirilerek başlar.

İlk mülakat İnsan Kaynakları ile gerçekleşir. İkinci mülakat Akademik Koordinatör, Okul Müdür/Müdür Yardımcısı / veya Bölüm Koordinatörü ile gerçekleşir, süreç ders anlatımı ile tamamlanır.

Akademik kadroda yer alacak paydaşların ihtiyaç bulunan kadro doğrultusunda ilgili bölümlerden mezun olmaları gerekir.

Eğitim fakültelerinden mezun olmayan öğretmenlerin pedagojik formasyon almış olmaları gerekliliktir. Yabancı dil olarak İngilizce bilgisi tercih sebebidir.

Açı Okulları paydaşları arasında farklı ülke vatandaşları da yer almaktadır. Şu anda çalışanlar arasında Türk vatandaşları dışında ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, İspanya, İrlanda, Hollanda, İsviçre vatandaşları da yer almaktadır.

KVKK kapsamında mail üzerinden CV iletimleri dikkate alınmayacaktır.