Gülnur Gürsoy

Açı İlkokulu Sarıyer / Müdür

Sakarya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği mezunu olan Gülnur Gürsoy, 2004 yılından bu yana Açı Okulları’nda görev yapmaktadır. Bu süre zarfında Gülnur Gürsoy ilkokul ve ortaokul kademelerinde hem öğretmenlik hem de yöneticilik yapmıştır. 2012-2013 yılları arasında Amerika’da İngilizce eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra Açı’daki görevine geri dönmüştür. Amerika’da kaldığı süre zarfında ülkenin önemli okullarını ziyaret ederek eğitim ve öğretim programları, uygulamaları hakkında gözlem ve incelemeler yapan Gülnur Gürsoy; yurt içinde de psikodrama, iletişim ve teknolojinin sınıflarda kullanımı üzerine aldığı eğitimlerle mesleki gelişimini sürdürmüştür. Çalışma hayatına Açı Okulları’nda başlayan Gülnur Gürsoy başarılı bir öğretmen ve yönetici olarak sağladığı katkıların yanı sıra ilkokul ders programlarında üstlendiği uygulama ve geliştirme projelerini de başarıyla tamamlamıştır. 2019 yılından bu yana Açı Sarıyer İlkokul Müdürü olarak yönetim kadrosunda yer almaktadır.